Wednesday, February 14, 2007

evo resenja za JAT :)

Ahhh, ne bih baš rekao da je ovo rešenje za JAT s obzirom koliko su stare stjuardese...


______________________________________________
From: Dragutin

Stjuardese nage pozirale Plejboju da bi spasle aviokompaniju
Golim grudima branile firmu
BRAZILIJA - Tri stjuardese slikale su se nedavno gole za Plejboj da bi brazilskoj aviokompaniji "Varig" pomogle da izađe iz teške finansijske krize i pretećeg bankrota, prenosi Večernji list.

Plavuše Sabrina Knop (27), Patricija Kreusburg (29) i Julijana Neves (26), bivše stjuardese u "Varigu", slikale su se u radnom ambijentu i izazvale veliki interes, a "Varig" je pokušao da se vrati na tržište uvođenjem redovnih linija za desetak domaćih i tri međunarodna odredišta. Pošto mu ne ide lako, ljudi iz Plejboja ponudili su stjuardesama novo snimanje. "Varig" će to prihvatiti ukoliko ne uspe da izbegne bankrot uz pomoć portugalske nacionalne aviokompanije TAP SGPS SA, koja je svojevremeno najavljivala da je zainteresovana za preuzimanje.

Posle objavljivanja fotografija stjuardesa, "Varigu" su akviziciju ponudili i "Er Kanada" i "Brukfild Asets Menadžment". "Varig", osnovan pre 80 godina, imao je dugove od tri milijarde dolara i pretio mu je gubitak polovine aviona ukoliko ne plati najamninu za njih. Kompanija je masovno otkazivala letove zbog problema s održavanjem aviona. Kad bude gotovo restrukturisanje, biće formirana nova firma koja će zadržati "Varigov" brend. Direktor aviokompanije izjavio je da su strjuardese unapređene jer su učinile sve za spas firme.

No comments:

zzgluposti