Wednesday, June 11, 2008

Europsko prvenstvo - kucni red

KUĆNI RED U VREMENU OD 7. DO 29. LIPNJA 2008.



§ 1. U vremenu od 7. do 29. lipnja 2008., muškarac je apsolutni gospodar nad televizorom i njemu pripadajućim daljinskim upravljačem.


§ 2. U ovom vremenu žena se smije tiho baviti kućnim pospremanjem izvan prostorije s televizorom.


§ 3. Prije svake utakmice neka se uz muževu stolicu postavi sanduk hladnog piva (nikako bezalkoholnog) – s posebnim naglaskom na HLADNO!


§ 4. Za vrijeme utakmice, ženi je zabranjeno zadržavanje u prostoriji s televizorom. Dodatna doprema grickalica i piva je dozvoljena.


§ 5. Za vrijeme 15-minutnog poluvremena ženi se dozvoljava ulazak radi pražnjenja pepeljare, sakupljanja praznih boca i njihova zamjena s punim hladnim sadržajem.
U slučaju potrebe mogu se dopuniti i razne grickalice. Šuštanje vrećicama nije dozvoljeno kao i upotreba bilo kakve verbalne komunikacije.

§ 6. Najkasnije pola sata prije početka utakmice neka se muža pozove na s ljubavlju pripravljeni obrok. A da se muževu psihičku pripremu ne smeta, i u to vrijeme neka žena drži jezik za zubima.


§ 7. Za vrijeme EP, neka se odgode sve radnje koje bi mogle dovesti do novine u obitelji. Ženi se zabranjuje nositi i izazovnu odjeću koja bi muškarca mogla navesti na takve radnje. Nošenje odgovarajuće odjeće dozvoljava se samo nakon završnog zvižduka (7. do 18. lipnja u vremenu od ca. 22:45, a od 19. lipnja kod eventualnih produžetaka ali tek nakon ispucavanja mnogućih jedanaesteraca; ne prije od 23:30 sati, i to samo u slučaju muškarčeve zadovoljavajuće potrebe.


§ 8. Ukoliko muškarac dopusti ženi na nekoliko minuta pribivati utakmici, strogo su zabranjena pitanja koja bi mogla izdati nogometno-tehnički intelekt žene (npr.
Što je to „zaleđe“ ili „prednost“).


§ 9. Ženi je zabranjeno pod prijetnjom udaljavanja iz prostorije, davati bilo kakve komentare na izgled igrača (npr. Gledaj kakve noge ima Cavaro“!).


§ 10. Ukoliko zadani uvjeti iz
§3 do §5 (grickalice i pivo) kao i pod §6 naznačeni obrok, na zadovoljstvo muškarca nisu ispunjeni, može se dozvoliti ženi da nogometne večeri provede kod svojih prijateljica. U ovom slučaju muškarca se nakon ženinog povratka kući ne smije opterećivati nuzgrednim sadržajima večernjih razgovora.


§ 11.
Ukoliko kućni budžet ženi dozvoljava, neka si kupi mali TV-aparat, s time da si, na najmanjoj udaljenosti od deset metara može pogledati omiljene sapunice. Glasnoća se u i tom slučaju tako mora podesiti da ne smeta muškarcu.

No comments:

zzgluposti